Staatsbezoek aan China – dag 3

Op de derde dag van het staatsbezoek aan China heeft Koningin Mathilde een kleuterschool bezocht in Wuhan.

Mathilde droeg een jurk met oranje print:

CIFmKefUYAAYGIP CIFZhNyWsAAMIGz

Koningin Mathilde droeg deze jurk van Natan eerder vorig jaar bij de Nationale Feestdag. Net als toen droeg ze er vandaag oranje handschoentjes bij en een oranje riempje doorheen de taille. Mathilde droeg er ook een hoed bij vandaag, op het eerste zicht lijkt het me een nieuwe hoed te zijn. De hoed is een ontwerp in abaca van Fabienne Delvigne. Ten slotte werkte ze de look af met een grijswit paar pumps en een clutch in de kleur van haar hoed.

’s Avonds waren Koning Filip en Koningin Mathilde aanwezig op een staatsbanket:

Koningin Mathilde droeg daarvoor een nieuw jurkje (kort, niet lang, hoewel het een staatsbanket is) in een donkere stof met rode print. Ik heb een sterk vermoeden dat het jurkje van Haus Coudeyre is, en gemaakt uit de stof die voor onderstaande jurk werd gebruikt uit zijn Herfst/Winter 2015 collectie:

Coudeyre11243992_992965167426412_77308827835551456_n

 

Koningin Mathilde droeg oorbellen van juwelier Leysen, die ze eerder droeg bij het huwelijk van Kroonprinses Victoria van Zweden.

Foto’s met dank aan Wim Dehandschutter op Twitter: @WDehandschutter en Haus Coudeyre

5 comments

  1. Charlie schrijft:

    De hoed is geen favoriet van mij, of toch niet bij een meer uitbundige jurk zoals deze. Draagt Mathilde nu oorbellen met (kleine) robijnen? Ik heb deze precies nog niet gezien? Vind hen wel heel mooi.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.