Staatsbezoek aan de Republiek Korea – dag 2

Op uitnodiging van Zijne Excellentie President Moon Jae-in brengen Hunne Majesteiten de Koning en de Koningin een Staatsbezoek aan de Republiek Korea. Zij worden vergezeld door de minister van Binnenlandse Zaken en Veiligheid de heer Pieter De Crem en de minister-presidenten van de Gemeenschappen en Gewesten. Op het programma staan verschillende bezoeken en activiteiten in Seoul.

© Belgium Foreign Affairs, Foreign trade and Development Cooperation
© Belgium Foreign Affairs, Foreign trade and Development Cooperation

Koningin Mathilde draagt bij aankomst een roze jurk met daarboven een nieuwe gele mantel met een patroon van ruiten. Ze draagt er beige pumps bij en een beige handtas. De mantel, die door sommigen eerder groen wordt genoemd, is van Emporio Armani:

De jurk is van Giorgio Armani:

© Belgium Foreign Affairs, Foreign trade and Development Cooperation

Koning Filip en Koningin Mathilde brachten een bezoek aan het meubelmuseum, waar traditionele Koreaanse meubels en tien traditionele Koreaanse huizen te zien zijn, gevolgd door een Koreaanse theeceremonie.

Meteen na aankomst in Seoul kleedde Mathilde zich voor dit bezoek om in een nieuwe mantel met een natuurmotiefje. De mantel is van Giorgio Armani:

Mathilde draagt er lichtgrjjze pumps bij, een lichtgrijze clutch, en oorbellen met topaas van Massimo Maria Melis.

© Belgium Foreign Affairs, Foreign trade and Development Cooperation

13 comments

  1. Margot schrijft:

    Net als alle anderen vind ik de eerste set echt heel leuk en origineel. Bij de tweede die t.o.v. het model ook nog vermaakt lijkt met een extra knoop op een gevoelig gebied van de koningin denk ik wat een oud makend model dat qua kleur ook niets doet voor de koningin.

  2. Kuifje schrijft:

    Ik heb al een paar keer die mantel met natuurmotief herbekeken en vraag me nog altijd af wat er aan mankeert. Ik vind dat die mantel niet flatteert, te kort, te dikmakend, of te vale kleur ?

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.