Staatsbezoek aan India – dag 2

Op uitnodiging van President Pranab Mukherjee brengen Hunne Majesteiten de Koning en de Koningin van 5 tot 11 november 2017 een Staatsbezoek aan India, in aanwezigheid van de Vicepremier en minister van Buitenlandse Zaken Didier Reynders en de Minister-presidenten van de Gemeenschappen en Gewesten. Op het programma staan verschillende activiteiten in New Delhi en Mumbai.

Koning Filip en Koningin Mathilde brachten vandaag met hun voltallige delegatie een bezoek aan de Taj Mahal:

 

 De foto van Koningin Mathilde alleen werd genomen door Koning Filip. Mathilde draagt vandaag een roze jurk van modehuis Natan, hieronder zien jullie de jurk in een andere kleur:

Ze droeg deze jurk al eerder op 13 juli 2017 bij een bezoek aan Sanoma. Leuk dat Mathilde al meteen één van mijn suggesties draagt! 

Ze combineert de jurk zoals gewoonlijk met accessoires in dezelfde roze kleur: ze kiest voor een roze handtas van Natan, roze pumps van Natan, en een armband van Francesca Romana Diana:

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017

6 comments

  1. Charlie schrijft:

    Inderdaad wat een práchtige foto’s, echt om in te kaderen voor het nageslacht. En wat ongelooflijk fijn dat ze een van de suggesties draagt, goed geraden, Jelka!

  2. Margot schrijft:

    Goed dat ze net als Kate en William met hun beiden op het Diana bankje zijn gaan zitten, anders… De foto alleen van de koningin is prachtig qua belichting, scherpte en positionering. Qua iets gedempte kleur is het koningspaar geweldig gekleed in de omgeving.
    Het model jurk daar heb ik het echter helemaal mee gehad, te kort, te strak bij de mouwen en de boezem, te hoge taille en te veel breedte op het breedste gedeelte.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.