Terugblik: bezoek aan Parc Paradisio

Lieve lezers van Modekoningin Mathilde, zolang we aan huis gekluisterd zijn door de coronacrisis zal ik proberen jullie dagelijks van een terugblik te voorzien op deze website uit de voorbije 20 jaar van Koningin (of destijds Prinses) Mathilde.

Vandaag blikken we op vraag van Tina terug op een jonge mama Mathilde op ballerina’s!

Embed from Getty Images

Op 18 juli 2009 ging het jonge gezin van Filip en Mathilde met hun vier kinderen voor de jaarlijkse gezinsuitstap met fotograaf naar het Parc Paradisio in Brugelette (het huidige Pairi Daiza). Dat leverde heel wat leuke familiebeelden op!

Embed from Getty Images

Mathilde droeg een rode casual pantalon, daarboven een witte top met roze borduursel, en omdat het met tijden duidelijk net iets te fris was, trok ze er soms een gebloemde mantel over aan. Deze mantel is van Natan:

En om gemakkelijk achter één van de kinderen te kunnen lopen, had ze witte ballerina’s aan!

Wat vinden jullie van deze outfit?

P.S.: hebben jullie een specifieke terugblik in gedachten? Laat het dan zeker weten via de reacties, via Facebook of Twitter, of stuur een mailtje naar info@modekoninginmathilde.be !

4 comments

 1. madison schrijft:

  Wat een heerlijke familiefoto! Wat jammer dat die tijd van kleintjes zo hard voorbij gaat. Zo leuk in die kleding op elkaar afgestemd! En de prinsjes in knalroze/rood.
  Mathilde past er goed bij!

 2. Isabelle schrijft:

  Dit is eigenlijk nog heel formele kledij voor een uitstap met 4 kleine kinderen. Zelfs al is er een nanny bij, het blijft een complete work out, zoals iedere ouder weet!

  Blij dat de kinderen ondertussen hun eigen stijl kunnen kiezen, want deze BCBG vind ik persoonlijk maar niks. Er zijn klassieke stijlen die geestiger zijn.

 3. Margot schrijft:

  Wat betekent BCBG? Persoonlijk vind ik hen er erg leuk uitzien en bij kleine kindjes vind ik ook dezelfde kleding wel leuk. Dat hoeven geen smockjurkjes te zijn. Alle vier hebben leuke kaki broeken aan en roze voor de jongens is ook nogal vooruitstrevend. Helaas de ballerina’s niet gezien, er liep een varken voor. de jas en blouse van de koningin staan haar erg leuk.

 4. Margot schrijft:

  Excuus allen, inmiddels de pijltjes ontdekt en dus de ballerina’s gezien. Ik vind platte schoentjes bij Mathilde beeldig staan, toen ze geblesseerd was heeft ze ook een aantal beeldige gedragen

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.