Terugblik: inhuldiging Koning Willem-Alexander

Lieve lezers van Modekoningin Mathilde, zolang we aan huis gekluisterd zijn door de coronacrisis zal ik proberen jullie regelmatig van een terugblik te voorzien op deze website uit de voorbije 20 jaar van Koningin (of destijds Prinses) Mathilde.

Vandaag blikken we op vraag van Michaël, en gezien de datum, terug op de inhuldiging van Koning Willem-Alexander der Nederlanden:

Embed from Getty Images

Op 30 april 2013 werd in Nederland de abdicatie van Koningin Beatrix en nadien de inhuldiging van Koning Willem-Alexander gevierd. Filip en Mathilde waren de afgevaardigden van het Belgisch koningshuis, en toen was nog niet geweten dat het enkele maanden later hun beurt zou zijn!

Embed from Getty Images

Mathilde liet voor de gelegenheid een roze japon maken bij modehuis Natan. De lange jurk is aansluitend qua model, heeft lange mouwen en een rechte gedrapeerde halslijn. De hoed is van de hand van Fabienne Delvigne. Ze draagt er ten slotte nog een roze clutch bij en diamanten franje oorbellen.

Het enige puntje van kritiek dat Mathilde die dag mocht ontvangen is dat ze een ongelukkige keuze heeft gemaakt qua ondergoed onder deze jurk.

Wat vinden jullie van deze outfit?

P.S.: hebben jullie een specifieke terugblik in gedachten? Laat het dan zeker weten via de reacties, via Facebook of Twitter, of stuur een mailtje naar info@modekoninginmathilde.be !

3 comments

  1. Michaël schrijft:

    Leuk om deze look te kunnen bespreken.

    Ik vind echt dat ze er hier fantastisch uitziet.Ze straalt gewoon. En wat is haar kapsel leuk, met iets meer krullen. Past ook zo goed bij de stijl van de hoed. Niet te overdreven chique maar toch een zekere flair. Dan die oorringen erbij. Echt top.

    Het model van jurk staat haar ook enorm goed. Eenvoudig maar toch interessant genoeg door de halslijn. En een mooie kleur.

    Eerlijk gezegd was het ondergoed mij niet echt opgevallen.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.