Terugblik: voorleesweek 2016

Lieve lezers van Modekoningin Mathilde, zolang we aan huis gekluisterd zijn door de coronacrisis zal ik proberen jullie dagelijks van een terugblik te voorzien op deze website uit de voorbije 20 jaar van Koningin (of destijds Prinses) Mathilde.

Vandaag blikken we op vraag van An terug op de voorleesweek van 2016:

Dat (voor)lezen een thema is dat Koningin Mathilde nauw aan het hart ligt, is vorige week wel duidelijk geworden toen ze filmpjes publiceerde om jongeren tijdens deze crisis toch te blijven stimuleren om te lezen. Mathilde is dan ook een jaarlijks terugkerende gast in de voorleesweek die steeds in november plaatsvindt. In 2016 ging ze die week voorlezen op de Vrije Lagere School de Kleine Wereld te Asse.

Mathilde droeg daarvoor een wijd uitlopende grijze pantalon met daarboven een grijze sweater, rond de halslijn versierd met stras steentjes. Deze is van Natan, hieronder zien jullie dat het tweede model van rechts dezelfde trui draagt in een andere kleur:

Niet alleen haar kledij is in het grijs, ook haar pumps en clutch zijn in het grijs, en haar oorbellen zien er uit als (nep)glas.

Wat vinden jullie van deze outfit?

P.S.: hebben jullie een specifieke terugblik in gedachten? Laat het dan zeker weten via de reacties, via Facebook of Twitter, of stuur een mailtje naar info@modekoninginmathilde.be !

5 comments

  1. madison schrijft:

    Ik luister ademloos naar haar als ze voorleest. En kijk niet naar wat ze aan heeft….

    Ik zie graag formele staatsbezoek kleding terug en huwelijken die er zijn geweest. Leuk initiatief Jelka

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.