Viering van de Slag om de Westerschelde te Terneuzen

In het Scheldetheater van Terneuzen nemen de Koning en de Koningin deel aan de viering van 75 jaar vrijheid in Nederland. Ter gelegenheid van de 75ste verjaardag van de bevrijding en in aanwezigheid van de Nederlandse Vorsten en 700 internationale genodigden wonen de Vorsten getuigenissen bij die deze gebeurtenissen ophalen. De twee Koningen verwelkomen veteranen uit verscheidene landen om door het luiden van een belboei het lustrumjaar 75 jaar Vrijheid te openen. Een vlootparade rondt het gebeurtenis af.

Koningin Mathilde draagt vandaag een witte jurk met zwarte print van Esmeralda Ammoun. Ze droeg deze jurk al twee keer eerder: op 14 juli 2018 en op 24 oktober 2018. Ze draagt er hetzelfde zwarte hoedje bij dat ze de vorige twee keren ook met deze jurk combineerde.

We zien verder nog lange pareloorbellen, zwarte pumps, en een zwarte clutch van Diane von Furstenberg:

5 comments

  1. Heidi schrijft:

    Ik vind dit persoonlijk een zeer goede keuze voor deze gelegenheid. Het is een herdenking, dus een goede kleurenkeuze. Daarnaast was het ook zeer warm in Terneuzen, dus de witte kleur is ook daarvoor goed gekozen. Misschien eens afwisselen met een andere hoed.
    Koningin Maxima had ook een mooie combinatie aan. De rode accenten geven een beetje pit aan de look. Maar bij een hoed vind ik persoonlijk een opgestoken kapsel beter.

  2. Lut Vandenberghe schrijft:

    Jurk is iets te krap geworden ! Mooie combinatie en past voor gelegenheid . Maxima mooi maar slordig haar en die dikke winterhandschoenen !
    We is de goede harmonie tussen de echtparen goed zichtbaar !

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.