Virtueel high level event over de impact van geweld op de mentale gezondheid van kinderen

Hare Majesteit de Koningin houdt de openingstoespraak tijdens het virtuele high level event over de impact van geweld op de mentale gezondheid van kinderen. De Secretaris-generaal van de Verenigde Naties, dhr. Antonio Guterres, de Speciale Vertegenwoordigster van geweld tegen kinderen, mevr. Najat M’jid, de Directeur-generaal van de WHO, dhr. Tedros Ghebreyesus, de Executieve Directeur van UNICEF, mevr. Henrietta Fore, en de CEO van het International Rescue Committee, dhr. David Miliband namen ook deel aan het evenement.

Alle foto’s: © Koninklijk Paleis

Koningin Mathilde is weer terug van eventjes weggeweest, en ze draagt vandaag een gele top. Het zou ook een jurk kunnen zijn, we zien niet goed wat er onder de tafel zit, maar ik vermoed dat het om een top gaat.

Update: het is een gele top met bijpassende pantalon, ontworpen door Esmeralda Ammoun.

Ze draagt er een ketting bij van Natan die we al even niet meer hebben gezien:

Ook Koningin Máxima heeft trouwens deze ketting. Ik vind dat Mathilde heel goed staat met die felle tint geel, zeker in de zomer. Wat vinden jullie?

4 comments

  1. Margot schrijft:

    Geweldig de koningin in het geel! Zo bijzonder dat deze kleur haar zo goed staat.
    Kijk dat Amal Clooney met haar teint het goed doet in het geel is niet verbazingwekkend maar de koningin heeft min of meer mijn teint maar ik kan het helaas niet dragen!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.