Voorleesweek

Hare Majesteit de Koningin neemt deel aan de Voorleesweek van Iedereen Leest vzw, waarbij aandacht wordt besteed aan kinderen en jongeren met leesmoeilijkheden. Na een voorleesmoment met kinderen uit de Vrije Lagere School de Kleine Wereld te Asse, wordt een rondetafelgesprek georganiseerd met auteurs, deskundigen en vrijwilligers rond het thema. Tijdens deze editie van de Voorleesweek is er eveneens een samenwerking van Iedereen Leest vzw met de Luisterpuntbibliotheek in het kader van het Zwijgstilfestival in Brussel, met focus op blinde kinderen en luisterboeken.

Koningin Mathilde ging volledig in het grijs gekleed vandaag:


 Koningin Mathilde draagt een wijd uitlopende grijze pantalon met daarboven een grijze sweater, rond de halslijn versierd met stras steentjes. 

Niet alleen haar kledij is in het grijs, ook haar pumps en clutch zijn in het grijs, en haar oorbellen zien er uit als (nep)glas.

De trui is van Natan. Op de foto hieronder zien jullie dat het tweede model van rechts dezelfde trui draagt in een andere kleur:

natan14560235_1300790599994471_329490873933755678_o

Ik vind het een erg leuke look voor Mathilde, met deze trui. Dat mag ze van mij wat vaker dragen. Alleen had ik het hier niet gecombineerd met ook een grijze pantalon, maar had ik eerder voor een andere kleur gekozen.

Wat vinden jullie?

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016

7 comments

  1. Margot schrijft:

    Trui is leuk en ook wat warmer grijs dan de broek zo lijkt op de foto. Ton sur ton met verschillende materialen is meestal gedoemd te mislukken. Leuk dat de koningin een broek draagt maar meestal vind ik de royal broeken (ook bij maxima) helemaal niks. Te wijd met een geperste vouw. Mijn moeder van 93 droeg tot voor kort dit soort broeken en draagt nu broeken met een ingestikte vouw en elastiek in de taille.Het maakt de koningin dus m.i. te oud.

  2. Charlie schrijft:

    De trui vind ik mooi maar de broek past er echt niet bij, in eerste instantie qua kleur. De broek is eerder blauw-grijs, ik denk dat de look met een zwarte of in ieder geval een dokerdere broek beter zou zijn geweest.

  3. madison schrijft:

    Heerlijk om door haar te worden voorgelezen lijkt mij! Misschien hadden de toehoorders een wat meer koninklijke outfit verwacht? Die trui is dat wel. Met de broek gecombineerd minder. Haar combinaties met broeken zoals ook in Rio zijn vaak niet succesvol. Jammer.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.