vzw MeeGaan

Hare Majesteit de Koningin bezoekt de vzw MeeGaan in Herne, die jongeren met een beperking opvangt en extra vaardigheden aanleert om hun kansen op de reguliere arbeidsmarkt te vergroten.  De vzw geeft deze jongeren een vorming die uitgaat van de gelijkwaardigheid en talenten van de jongeren en ondersteunt hen om zelfstandig te kunnen functioneren en groeien. De Koningin bezoekt het atelier en de bakkerij ”t’Bruut” en spreekt met de jongeren in opleiding en met hun begeleiders en vrijwilligers.

Koningin Mathilde kiest voor haar eerste outfit van 2022 voor een kunstlederen donkergroen jasje (vermoedelijk van Natan), dat we al eerder zagen op 19 oktober 2021. Ze draagt er een eveneens donkergroene blouse onder, en een donkere pantalon.

Ze draagt vandaag net dezelfde gouden geometrische oorbellen, dezelfde groene clutch van Natan en dezelfde groene pumps van Natan als toen in oktober.

4 comments

  1. Margot schrijft:

    Leuke sportieve outfit. Ms. denkt ze dat deeg veeg je gemakkelijk af van kunstleer! Heur haar naar binnen geföhnd staat haar altijd vlotter dan die krullen naar buiten.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.