Week van de Zorg

Hare Majesteit de Koningin neemt deel aan de Week van de Zorg, een initiatief van Dag van de Zorg vzw. Dit jaarlijks evenement heeft als doelstelling een maatschappelijk draagvlak te creëren voor de noden en de ontwikkelingen in de zorg- en welzijnssector. De Koningin brengt in dit kader een bezoek aan De Switch en het Centrum Molenmoes. Beiden zijn een begeleidingsinitiatief van De Wissel vzw met als doelgroep jongeren. Met dit bezoek legt de Koningin de nadruk op het belang van een goede geestelijke gezondheidszorg voor kwetsbare jongeren. Het bezoek vindt plaats te Holsbeek en Rotselaar.


Koningin Mathilde draagt vandaag een olijfgroene jurk met korte mouwen van Natan. Bij aankomst droeg Mathilde hier een beige mantel boven:

Koningin Mathilde haalde na lange tijd nog eens haar gouden oorbellen van Delphine Nardin boven:

Ze droeg ook een goudkleurige broche in de vorm van een boomblad (vermoed ik):

  

Mathilde droeg naast de beige mantel ook beige accessoires: een clutch, riempje en pumps. Koningin Mathilde droeg deze jurk al eerder op 27 oktober 2016.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017

6 comments

  1. Charlie schrijft:

    De jurk vind ik helemaal niet bijzonder, de mantel maakt het voor mij een aangename en interessante outfit. Heeft ze deze broche al eens gedragen of is hij nieuw voor ons?

  2. Margot schrijft:

    Mantel oogt mooi maar de jurk, oei, oei. De kleur doet niets voor haar en tweed is een lastig te verwerken stof, die moet vallen. Hoe meer naden, of plooien hoe vreselijker het staat. Zie de aangeknipte mouwen die haar armen dik maken en die plooien vanuit de taille die bol blijven staan. Dan the Queen deze week in een prachtige tweed pale blue mantel, Engelse stof daar weten ze het te verwerken.

  3. Elisabeth van Saksen Coburg schrijft:

    Ze heeft toch nog altijd last van die twee verschillende schoenmaten. Je kan goed zien dat ze telkesn weer naar rechts neigt. Het lijkt me wenselijk dat ze haar oorbellen laat maken door kansarme jongeren. Die doen onderen met rubberbanden en ijzedraa.

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.