Werklunch

Hunne Majesteiten de Koning en de Koningin ontvingen de rectoren van de Belgische universiteiten voor een werklunch op Kasteel te Laken.

Opnieuw een onaangekondigde activiteit vandaag voor Koningin Mathilde, maar wel eentje die jaarlijks terugkeert. Ze draagt vandaag een roze jurk met een korte v-hals, korte mouwen, en een aansluitende taille. De jurk is van Giorgio Armani:

We zagen de jurk al eerder (al was het toen niet zo duidelijk) bij aankomst in Korea voor het staatsbezoek, op 25 maart dit jaar.

Mathilde draagt er crèmekleurige pumps bij, en een broche die ik jammer genoeg niet scherp kan zien.

9 comments

  1. gil schrijft:

    Armani of niet, het is voor mij weer zo klassiek, ik vind er niets aan. Onze Mathilde is nog jong genoeg om een beetje moderner voor de dag te komen.

  2. Anja schrijft:

    De jurk is een ode aan de vrouw, het lijkt wel een tweede huid. Als het naadloos goed moet zitten moet je bij deze ontwerper zijn. Het schoentje wringt zich erin dat er nagenoeg geen variatie is. De pumps zoals het model draagt moet Mathilde supersnel scoren(of eenvoudiger) nu ze de leeftijd nog heeft. !0/20 jaar wachten is te laat!

  3. Margot schrijft:

    Wel een lief jurkje maar niet zo voor het figuur van de koningin. Haar wat kortere bovenlichaam komt zo wat gedrongen over. Ook doet de kleur niets voor haar meer iets voor Mary of letitzia.

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.