Womed Award

Hare Majesteit de Koningin reikt de jaarlijkse Womed Award uit, een initiatief van Markant vzw en UNIZO met steun van het Vlaams Agentschap Innoveren en Ondernemen. Deze prijs bekroont een vrouwelijke zelfstandige ondernemer die erin slaagt haar bedrijf en een sociaal engagement harmonieus te combineren. De Koningin reikt eveneens de tweejaarlijkse Womed Award Zuid uit. Dit jaar wordt de Zuid prijs uitgereikt aan het beste vrouwelijke ondernemerstalent uit El Salvador. De 20ste editie van deze prijsuitreiking vindt plaats bij BEL te Brussel.

Lees hier de speech van de koningin na!

Koningin Mathilde draagt vanavond haar favoriete oranjerode jumpsuit van Natan:

Ze droeg deze al eerder op 17 april 2018, op 21 juli 2018 en op 24 september 2018.

Mathilde draagt er de gouden Allesia oorbellen van Tikli Jewelry bij:

We zien haar ten slotte nog met camelkleurige pumps en de Mira-clutch van A Bag With A Story:

8 comments

 1. Michaël schrijft:

  Ze houdt precies wel van deze jumpsuit. Het gebeurt toch niet zo vaak dat ze een outfit 4 keer in één jaar draagt? Nu ja, ik heb er geen probleem mee. Vind dat dit jumpsuit haar wel goed staat.
  Haar haar is ook mooi de laatste dagen.

 2. Anja schrijft:

  Mooie jumpsuit maar vreselijk dat ze h’m zo vaak draagt. Tig x achter mekaar. Geef het pak een break of draag het voor een “eenvoudige” dag-opdracht. Kijk naar andere Royals en koop iets nieuw…. ben benieuwd..

 3. camille schrijft:

  nu dat iedereen praat over klimaat ,milieu enz wensen jullie dat kleren die 2h gedragen zijn maar 1 a 2 keer zouden gedragen worden !!! en steeds nieuw kopen, laat me nu even bekomen

  • Anja schrijft:

   Wat een onzin!? Ze mag die rode jumpsuit best her-en her-en herdragen, mij best. Ik zie liever dat ze er wat speelser, creatiever mee omgaat.
   Voor mijn part laat ze kleding vermaken. Het is gewoon hoe je ermee omgaat. Een ketting hier en een paar andere schoenen daar. Haar kapsel omtoveren in een knot…noem het maar op mogelijkheden genoeg.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.