World Economic Forum 2019 – dag 2

Hunne Majesteiten de Koning en de Koningin wonen de jaarlijkse bijeenkomst bij van het Wereld Economisch Forum te Davos. Zij nemen deel aan het programma van dinsdag 22 tot en met donderdag 24 januari 2019. De Vorsten worden vergezeld door de Eerste Minister Charles Michel, Vice-eersteminister Kris Peeters en Vice-eersteminister Alexander De Croo. Het thema dit jaar is Globalization 4.0: Shaping a Global Architecture in the Age of the Fourth Industrial Revolution. De Koning en Koningin hebben talloze werkvergaderingen gepland en wonen verschillende lezingen bij. Op woensdag 23 januari nemen zij deel aan de Belgian Power Reception. De receptie wordt georganiseerd om België te promoten en wordt bijgewoond door verschillende Belgische ondernemers en buitenlandse investeerders.

Copyright by World Economic Forum / Boris Baldinger
Copyright by World Economic Forum / Valeriano Di Domenico

Koningin Mathilde woonde vandaag een sessie bij rond “Making education inclusive” en één rond “Closing the financial gap”. Ze draagt vandaag een geruit broekpak van Natan:

Koningin Mathilde’s versie heeft niet het blauwe stuk van op de foto hierboven, maar is in zijn geheel gemaakt van de donkergroene geruite stof. Ze droeg dit al eerder op 18 december 2018.

Ze draagt ook vandaag haar zwarte sjaal, en we zien haar met gouden oorbellen van Francesca Romana Diana:

Later woonden Koning Filip en Koningin Mathilde nog de Belgian Power Reception bij. Zoals verwacht had Mathilde iets anders aangetrokken:

Ik kan maar weinig uit de foto afleiden. Mathilde draagt een donker broekpak, met een donkerroze blouse onder.

16 comments

  1. Liz schrijft:

    Ben, over het algemeen,geen Dries van Noten stijl fan, en vind het maar goed dat er een grote”scarf” bij te pas komt voor deze outfit. — Maar wat ziet ze er vermoeid uit!… — De moed erin houden, lieve koningin, “Belgian Power” snelt ter hulp (al dan niet met nieuwe mode en design!).

  2. Anja schrijft:

    Mathilde goes Scottish! Maar dan vertaald door het belgische Natan. Fris(groen), vrolijk en gedurfd. Echte wollen kledij uit het VK (BBC) zijn prachtig en voor het leven. Waarom niet voor haar een jas en voor hem een kilt?

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.