World Resources Forum in Antwerpen

Hare Majesteit de Koningin woont de openingssessie bij van het World Resources Forum in Antwerpen. Het World Resources Forum brengt internationale experts samen van de circulaire economie, uit de wetenschapswereld, de privésector en de civiele maatschappij. De Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen, van de Verenigde Naties, waarvan de Koningin Pleitbezorger is, beogen eveneens de promotie van duurzame productie- en consumptiepatronen, door het efficiënte gebruik van grondstoffen en energie. De Koningin heeft ook een gesprek met jongeren over hun inzet voor creatieve oplossingen.

Koningin Mathilde draagt vandaag een felroze jurk met driekwartmouwen van Natan. Ze droeg deze jurk al eerder op 26 januari 2016, op 26 april 2016 en op 26 oktober 2016. Al even geleden dus dat we deze nog hebben gezien, maar Koningin Mathilde heeft een heel gelijkaardige roze jurk van Bernard Depoorter die ze de voorbije jaren vaker heeft gedragen.

Koningin Mathilde draagt een gouden riempje over de jurk, en verder combineert ze met beige/lichtroze pumps, en een clutch met geometrische print van Olga Berg:

5 comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.