Designer: Percossi Papi

Vorige week heb ik per toeval de volgende ontdekking gedaan: Koningin Mathilde heeft een vrij uitgebreide oorbellencollectie van het Italiaanse juwelenmerk Percossi Papi!

Percossi Papi heeft een studio in Rome, en maakt juwelen in een barokke stijl, geïnspireerd op onder andere de Mediterraanse Zee, op architectuur en op geschiedenis.

Hieronder een (helaas niet compleet) overzicht van de oorbellen van Percossi Papi die Koningin Mathilde bezit:

© Place Royale/RTL

© Place Royale/RTL

© Place Royale/RTL

© Place Royale/RTL

© Place Royale/RTL

© Place Royale/RTL

© Place Royale/RTL

© Place Royale/RTL

© Place Royale/RTL

Ook Mathilde’s meest recent gedragen paar turquoise oorbellen, te zien via deze link, zijn van Percossi Papi!

Neem zeker eens een kijkje op de website!

Wat vinden jullie van deze juwelenontwerper?

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

8 comments

  1. Margot schrijft:

    Knap gevonden Jelka! Ik heb een kijkje genomen op de website en vind het meest kerstboom versiering. De koningin heeft echt haar best gedaan de meest eenvoudige modellen uit te zoeken. Met top op nr 1 de pale blauwe met het bijpassende jurkje met mooie halslijn. Als tweede de eerste foto met stenen in de kleur van haar jurk. Als ik zou mogen kiezen uit haar juwelen kistje, doe mij dan maar de laatste van Annick Tapernoux en alle vorige van haar zijn ook welkom!!!

  2. Anja schrijft:

    Mij spreekt het wel aan. Maar als ik kijk naar het nivea van de juwelen zal er wel een bijpassend prijskaartje aanhangen. Leuk dat onze koningin de weg naar deze juwelenontwerper heeft gevonden(leiden niet alle wegen naar Rome).

  3. gilberte schrijft:

    Heel mooie , zou niet weten welke kiezen, echt voor Mathilde niet te goedkoop en toch veel klasse. Zou ze ook online bestellen?? De verkoper zal wel aan huis komen, goede reklame.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.