Nationale conferentie over financiële geletterdheid

Koningin Mathilde heeft het erg druk, en dat net nu ze het eigenlijk een beetje rustig aan moet doen met haar knie. Ze heeft maar liefst elke dag deze week een activiteit. Voor vandaag was dat de nationale conferentie over financiële geletterdheid, die ze heeft bijgewoond in het kader van de European Money Week.

Koningin Mathilde was vandaag in het grijs gekleed:

De jurk is een grijze versie van deze groene jurk van Natan, die Koningin Mathilde trouwens ook in de kast heeft hangen.

Natan10346205_725895414150662_4082155426133636788_n

En ik hoop dat jullie ook blij zijn met het volgende nieuws: ik ben er vandaag ook in geslaagd de schoentjes te identificeren die de Koningin aanheeft. Het zijn deze schoentjes van Giorgio Armani:

GiorgioArmani44735995cm_16_n_f

Wat vinden jullie van dit jurkje? Leuk genoeg om in twee kleuren te bezitten?

8 comments

  1. Annelie schrijft:

    Ik vind beide versies van de jurk erg leuk. Groen spreekt natuurlijk wel meer, maar een grijze jurk is ook handig om te hebben.

    Wat leuk dat je de schoenen hebt gevonden. Heeft ze deze de laatste tijd vaker aangehad, of heeft ze ineens een hele stash aan platte schoenen ingeslagen?

  2. Agnes schrijft:

    Wow goed gevonden zeg die schoentjes, ik vind ze leuk. Ik ben ook wel benieuwd of ze al veel platte schoenen had of die nu ineens heeft aangeschaft. Ik vind dat ze de platte schoenen makkelijk kan hebben, ze is al lang en slank van zichzelf 🙂

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.