Koningin Mathilde in Hong Kong

Koningin Mathilde bracht vandaag een blitzbezoek aan Hong Kong om er de opening bij te wonen van de Business of Design Week. De Koningin wilde daarmee de Belgische designwereld ondersteunen.

De Koningin verscheen in drie outfits. De eerste outfit is een bekende outfit: het is namelijk de groene jurk van Dries Van Noten die Koningin Mathilde ook droeg voor de Blijde Intrede in Antwerpen. De Koningin combineerde de jurk met felgroene oorbellen, en een nudekleurig paar pumps. Ze koos daarbij ook voor een vlot kapsel met het haar los.

Foto van de hele look

Later op de dag verscheen Koningin Mathilde in een nieuwe jurk, een poederkleurige jurk in een kanten uitvoering. De jurk is van modehuis Natan (en pas verkrijgbaar in de winkels vanaf februari 2014), die ook een stand hebben op de internationale beurs. Een erg sobere maar prachtige jurk voor Mathilde, die in de taille mooi geaccentueerd wordt door een fijn metaalkleurig riempje. De Koningin liet haar haar iets meer naar achter brushen en droeg een clutch van ‘a bag with a story’.

Foto waar je de jurk iets beter op ziet

Clutch van ‘a bag with a story’.

Voor de avondactiviteit ten slotte koos Mathilde voor felblauw jurkje van Belgisch ontwerper Marc Philippe Coudeyre met een rechte halslijn. Ook deze jurk is nieuw in de kast van Koningin Mathilde, die ervoor koos om haar kapsel prachtig op te steken ‘s avonds.

Top met gelijkaardige neklijn van Marc Philippe Coudeyre:

Wat vinden jullie van de outfits van de Koningin? Welke is de mooiste?

Foto’s met dank aan Place Royale/RTL, A Bag with a Story en Marc Philippe Coudeyre

Geef een reactie