30.000ste uitvoering van de Last Post

Deze avond heeft Koningin Mathilde aan de Menenpoort in Ieper de 30.000ste uitvoering van de Last Post-plechtigheid bijgewoond, een eerbetoon aan alle gesneuvelden uit de eerste wereldoorlog.

Koningin Mathilde droeg voor deze plechtigheid een nieuwe gestreepte jurk met driekwartsmouwen:

Hopelijk beschik ik snel over duidelijkere foto’s om hier te plaatsen.

Koningin Mathilde droeg een zwarte hoed bij deze jurk, haar gouden oorbellen van Delphine Nardin en een donkere clutch.

Aan de vorm van de mouwen zou ik vermoeden dat de jurk van Natan is, maar ik ben vooralsnog bij het modehuis deze print nog niet tegengekomen.

7 comments

 1. Charlie schrijft:

  Ik vind haar er heel goed mee staan. Goed dat ze niet voor een gehele zwarte outfit in de zomer heeft gekozen; ik vind deze jurk een mooi compromis tussen ‘dodenherdenking’ en ‘zomer’. De print doet mij een beetje denken aan deze jurken van koningin Maxima, hoewel het niet helemaal dezelfde print is.
  http://www.modekoninginmaxima.nl/mode-maxima-mode-algemeen/koningin-maxima-opent-maximakanaal
  http://www.modekoninginmaxima.nl/mode-maxima-mode-algemeen/koningin-maxima-opent-tentoonstelling-design-derby-nederland-belgie-1815

 2. Isabelle schrijft:

  Ze ziet er echt als een koningin uit… Dignified zeggen ze in het Engels. Heel goed dat ze hierbij aanwezig was, kippenvelmoment, heel ontroerend.

  Op mijn blog heb ik enkele grotere foto’s. Ik denk dat de hoed eerder een soort donkerbruin is. Ben ook heel blij dat ze vaker hoeden draagt dan vroeger, en dat het zoveel verschillende modellen zijn.

 3. Kuifje schrijft:

  Mathilde straalde door eenvoud. Zoals dikwijls al gezegd : Less is more. Onze koningin is een en al klasse. En de kleur van haar jurk was sober maar stijlvol. Wel vreemd om te zien hoe de koningin omringd wordt door al die NVA corifeeën … LOL.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.