Koningin Elisabethwedstrijd – lunch en finale 1

Gisteren stonden er in het kader van de Koningin Elisabethwedstrijd twee activiteiten op het programma voor Koningin Mathilde, die ditmaal werd vergezeld door haar man Koning Filip. In de middag boden zij aan de leden van de jury een lunch aan, en ‘s avonds woonden zij een eerste finalesessie bij.

‘s middags trok Koningin Mathilde een nieuwe groene jurk aan. Het model is overduidelijk een favoriet van haar: een aansluitende jurk met driekwartsmouwen en een rechte halslijn op de schouders. Mathilde heeft reeds gelijkaardige jurken in crèmekleurig wit, auberginekleur, blauw en grijs. Nu voegt ze dus groen toe aan het lijstje.

10347473_10152030569962161_2096742168991726506_n

Voor meer foto’s, klik hier

Naar mijn mening slaat Mathilde met deze jurk de bal een beetje mis. Niet alleen zijn we dit model van jurk ondertussen al beu gezien, de pasvorm is ditmaal duidelijk ook niet zoals het hoort te zijn. Op meerdere plaatsen lijkt de jurk echt niet goed te zitten, en dit is allesbehalve flatterend voor het figuur van Mathilde. Het enige positieve aan de jurk is wat mij betreft de kleur. Mathilde combineerde de jurk met een groen paar oorbellen en een geruite clutch.

Van de jurk die Mathilde ‘s avonds droeg voor de finalesessie zijn nog niet erg duidelijke foto’s verschenen. Wel kan ik al besluiten dat ze een zwarte jurk droeg in een soort van kantachtig patroon, en diamanten oorbellen:

BovyfS0CcAAZN8W

Wat vinden jullie van deze beide looks van Mathilde?

Foto’s met dank aan Place Royale/RTL

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.