80ste verjaardag – Koningin Paola

De Stichting Koningin Paola, de Muziekkapel Koningin Elisabeth en Missing Children Europe organiseren samen een feest ter gelegenheid van de 80ste verjaardag van Hare Majesteit Koningin Paola. Deze avond in het teken van muziek en vriendschap vindt plaats op 29 juni in de Muziekkapel Koningin Elisabeth in Waterloo. Hare Majesteit  Koningin Paola zal samen met Zijne Majesteit Koning  Albert deze viering bijwonen. Dit in aanwezigheid van de voltallige Koninklijke Familie : Hunne Majesteiten de Koning en de Koningin en Hun kinderen, Hunne Koninklijke Hoogheden Prinses Astrid en Prins Lorenz en Hun kinderen en kleindochter, Hunne Koninklijke Hoogheden Prins Laurent en Prinses Claire en Hun kinderen. 

© Koninklijk Paleis

Koningin Mathilde draagt vanavond een nieuwe fijne geruite rood-witte jurk, met kraag en wijd uitlopende rok. Ze combineert deze heel terecht met felrode accessoires: een rode clutch van Natan die ze al meer dan 15 jaar heeft, en rode pumps. Koningin Mathilde draagt een variant van onderstaande oorbellen van Hervé Van der Straeten, bij Mathilde zit de zilveren cirkel er niet tussen:

Prinses Elisabeth draagt opnieuw een jurk van Maje:

Prinses Eleonore zien we dan weer in een felroze jurkje dat ze heeft doorgekregen van oudere zus Prinses Elisabeth. 

Wat vinden jullie van de dames deze avond? En wie zou Mathilde’s jurk hebben ontworpen?

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017

16 comments

 1. Tina schrijft:

  Ondanks de voorbije ongemakken ziet de jarige er beeldig uit. En, het doet deugd te zien dat iedereen er
  nog eens vriendelijk en beminnelijk uitziet.
  Over de kledij valt te discussiëren. Maar het was toch koninginPaola die schitterde.!

 2. Kuifje schrijft:

  Wie is de jongedame rechts op de foto ? En Maria Laura zie ik niet ? Laurent moest zich weer doen opmerken door 1 1/2 h te laat te komen. De kritieken op de FB pagina van Place Royale zijn niet mals voor Mathilde. Ook daar vindt men dat ze er als een mémé bij staat. Ook de kledij van Elisabeth vatl niet in de smaak wat ik juist wel mooi vind. Louise en Luisa Maria komen blijkbaar wel goed overeen. Prinses Astrid was mooi maar helaas niet veel van te zien. De fotograaf heeft blijkbaar geen instructies gegeven want niet iedereen is zichtbaar. Jammer.

 3. Kuifje schrijft:

  Als ik opnieuw de foto’s van Paola’s feestje bekijk, begrijp ik niet waarom Astrid en Lorenz op de achterste rij gaan staan en zich zo verstoppen achter Filip en Mathilde. Er was toch nog voldoende plaats naast Mathilde ?

Geef een reactie