Aide et Soins à Domicile

Hare Majesteit de Koningin bezoekt een centrum van Aide et  Soins à Domicile te Jambes (Namen). De Koningin neemt deel aan een onderhoud met verpleegkundigen uit verschillende afdelingen, dienst familiehulp en leidinggevenden. Nadien gaat ze samen met een verpleegkundige op huisbezoek bij een patiënt.
In juni bracht de Koningin nog een bezoek aan het Wit-Gele Kruis in Gent.

© Koninklijk Paleis

© Place Royale/RTL

Koningin Mathilde draagt vandaag een bruine rok met luipaardmotief met daarboven een okergele blouse met strik. De outfit is van Natan:

Koningin Mathilde droeg deze outfit al 5x eerder: voor het eerst op 29 januari 2014 en voor het laatst op 6 december 2016.

Ze draagt donkerbruine pumps, een donkerbruine clutch en goudkleurige oorbellen. 

Ik vind het een beetje een te winterse outfit voor vandaag, met temperaturen tot 21 graden buiten en een zonnig weekend voor de deur, had ik Mathilde misschien toch liever in iets anders gezien vandaag.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017

8 comments

 1. Margot schrijft:

  Ik vind het door de kleur geel ook heel geschikt voor de tijd van het jaar. Bovendien draagt ze er geen donkere panties bij. Het is ook zo’n net dierenprintje! Rokje misschien wel wat aan de korte kant.

 2. Madison schrijft:

  De rok is inderdaad wat winters. Staat dan ook in de Merry Christmas etalage.
  Verder staat deze set haar altijd wel goed.
  6x is al behoorlijk veel. De gele blouse kan ook met een ander rokje?

 3. Margot schrijft:

  Dank, Isabelle voor de foto’s van de oorbellen. Het lijkt het meest op goudkleurig, iets oosters of zo. Maar bij je laatste foto bij de zwarte leren top dacht ik ook weer even zitten er nou toch steentjes bij.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.