Belgian SDG Charter for international cooperation and development

Hare Majesteit de Koningin zit een ronde tafel voor met vertegenwoordigers van de bedrijven die het Belgian SDG Charter for international cooperation and development hebben ondertekend. Het Belgisch SDG Charter schetst het engagement van Belgische bedrijven, middenveldorganisaties en vertegenwoordigers van de publieke sector voor duurzame ontwikkeling. Het kwam er onder impuls van vicepremier en minister van Ontwikkelingssamenwerking Alexander De Croo. De Koningin is pleitbezorger van de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties. Met deze ronde tafel onderstreept zij het belang van de ambitieuze duurzame ontwikkelingsagenda binnen de Belgische privésector. De ontmoeting vindt plaats bij het bedrijf Vyncke in Harelbeke. Duurzaamheidsorganisatie The Shift treedt op als facilitator.

© Koninklijk Paleis

Koningin Mathilde draagt vandaag een gekende mouwloze bordeaux-wit gestreepte jurk van Natan, de print is dezelfde als op onderstaande foto:

Ze droeg deze jurk al eerder op 17 juli 2015, op 2 oktober 2015 en op 9 juni 2016. Koningin Mathilde droeg hierbij vandaag gouden oorbellen (niet zo goed zichtbaar), en koos voor de rest voor donkerrode accessoires: bordeaux pumps, en de Flirty Elaphe clutch van Diane von Furstenberg:

Ze droeg ten slotte nog een gouden armband van Tikli Jewelry:

Koningin Mathilde heeft de gewoonte van haar kledingstukken steeds met dezelfde accessoires te combineren. Ook de vorige keren dat ze dit jurkje droeg, koos ze voor dezelfde armband en dezelfde clutch. Wat is jullie mening hierover? Past allemaal leuk bij elkaar? Of zien jullie liever wat meer afwisseling in de combinatie met accessoires? Laat het hieronder even weten!

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017

4 comments

 1. anja schrijft:

  ik vind koningin Mathilde altijd zeer smaakvol gekleed.
  Maar mijn mening is dat ze wel wat meer mag varieren in haar kleding en haarstijl.
  Misschien minder Natan en meer andere designers?
  Ik zou haar graag vaker in een pantalon + jasje willen zien.
  Ze doet altijd moeite om er verzorgd de deur uit te gaan dat wel, maar het mag allemaal wat jeugdiger zijn.

 2. Margot schrijft:

  Tsja, het is weer Natan he. Stijve stof, lelijke bolle naden waarbij het patroon niet doorloopt en een riempje. Om moedeloos van te worden. Zelf draag ik graag bordeaux maar eigenlijk nooit in de zomer. Persoonlijk herken ik die vaste combinaties wel. Soms probeer ik bijvoorbeeld andere kleur schoenen of zilver in plaats van goud en dan kom ik toch weer bij de eerste combi terecht.

Geef een reactie