Bezoek aan de Provincie Waals-Brabant

Hunne Majesteiten de Koning en de Koningin brengen een bezoek aan de steden Ramillies, Incourt en Jodoigne in de Provincie Waals-Brabant. In Ramillies bezoeken ze Odoo, een bedrijf dat software en apps voor allerlei bedrijfstoepassingen ontwikkelt. Vervolgens gaan ze naar Piétrebais (Incourt), waar ze de Verger de la Chise bezoeken, een boerderij met boomgaarden waar fruitsappen worden geproduceerd. Nadien gaan de Vorsten naar het gemeentehuis te Jodoigne. Het bezoek aan Waals-Brabant eindigt met een begroeting van de bevolking aan het stadhuis van Jodoigne.

Koningin Mathilde draagt vandaag een nieuwe groene outfit: ze kiest voor een bij elkaar passende jurk en mantel van Natan. Hieronder zien jullie een jasje waar in een eenzelfde stof in een andere kleur werd gewerkt:

Mathilde draagt er groene oorbellen bij, groene pumps en haar grijze Lython clutch van Diane von Furstenberg:

5 comments

  1. Margot schrijft:

    mooie stof, is eronder geen sprake van een rok met een soepele grijze top? Model van de jas is mooi, vaak maakt Natan zijn jassen met aangeknipte mouwen erg wijd. Leuk afgesteld met groen en grijs.

  2. An schrijft:

    Ik heb koningin Mathilde gisteren voor de eerste keer ontmoet aan het stadhuis van Geldenaken. Ze had een heel mooie mantel aan. Wat een warme, lieve en innemende persoonlijkheid heeft onze koningin!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.