Bezoek aan het EBC centrum van Artsen Zonder Grenzen

Koningin Mathilde heeft vandaag een bezoek gebracht aan het EBC centrum van Artsen zonder Grenzen, waar ze een rondetafelgesprek heeft bijgewoond.

Koningin Mathilde zat vandaag vrijwel heel de tijd in haar rolstoel, het hoge tempo aan bezoeken deze week is ongetwijfeld vermoeiend.

Ze droeg vandaag voor de eerste keer sinds haar kwetsuur een broek: een grijze pantalon met daarboven een kort rood jasje (vermoedelijk hetzelfde dat ze aanhad dinsdag):

B_6jVqNWsAEYrFH B_6jVsCWAAAjqDb B_6jVxpW8AEpkgY B_6jVy5W4AI4znZ

Koningin Mathilde droeg een grijze sjaal, en dezelfde zilverkleurige oorbellen als eergisteren.

Foto’s met dank aan Place Royale/RTL

5 comments

 1. heidi delannoye schrijft:

  Dag Jelka,
  ik denk dat het een andere jas is dan dinsdag. Als je goed kijkt op de foto van dinsdag zie je aan de kraag 2 inkepingen die deze jas niet heeft. Ik vind de kleur van de jas wel mooi gecombineerd met grijs. De koningin ziet er goed uit met zulke kleurcombinaties.

 2. Agnes schrijft:

  Leuke combi, lekker fris! En die broek mag ze vaker aan doen, staat haar pittig. Ik vind de oorbellen ook erg leuk. En een broek in een rolstoel lijkt me trouwens ook heel praktisch, ik zag de afgelopen dagen een paar foto’s met een jurk in de rolstoel die net erg flatteus voor haar waren. Respect dat ze in zo’n hoog tempo toch al haar bezoeken afwerkt.

 3. Annelie schrijft:

  Het jasje vind ik erg leuk. De grijze broek staat er erg leuk bij qua kleur. Normaal ben ik absoluut geen fan van een broek bij een koningin/prinses, maar hij lijkt mij wel handiger als je in een rolstoel zit.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.