Bezoek Hotelschool van Saint-Ghislain

Hare Majesteit de Koningin bezoekt de Provinciale Hotelschool en het Center of excellence voor horecaberoepen van Saint-Ghislain (provincie Henegouwen). De Koningin maakt er kennis met de verschillende opleidingen in de hotellerie.

 

Koningin Mathilde draagt een groene jurk in een subtiele bladerprint met bijpassende mantel van Natan:

Ze droeg deze outfit al eerder op 12 oktober 2016 (toen zonder de bijpassende mantel) en op 15 februari 2017

De groene oorbellen die Mathilde draagt zijn van Percossi Papi. 

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

5 comments

 1. Margot schrijft:

  Ah jakkie,
  zag ze de afgelopen tijd er zo leuk uit (overigens ook met een nieuwe, leuke rode Natan) zijn we weer terug bij af met een te strakke, te korte Natan met riempje. Soms denk ik wel eens durven royals wel iets weg te doen? Bij dure unieke avondjurken kan ik me voorstellen dat die bewaard moeten blijven maar bij dit soort kleding, weg ermee.

 2. Liz schrijft:

  Mathilde ziet er goed uit, wat ze ook draagt. En groen staat haar goed. ‘k Vind dit jurkje beter dan de Cédric Charlier jurk op het ‘Veelbelovende Jongeren’ diner, b.v. (harde kleuren en contrast, twijfelachtig design, meer een stijve sjaal!). – Natans zijn wel klassiekers, maar ook niet noodzakelijk achterhaald.

 3. Margot schrijft:

  Ja Madison,
  ik verheug me er op. Overigens vind ik Meghan mooie kleding dragen maar het is allemaal wel heel erg monochroom. Zwart, donkerblauw en wit. Het donkergroen bij een receptie en de strandjurk zijn de enige verrassingen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.