Child Focus

Hare Majesteit de Koningin woont een studiedag van Child Focus bij. Titel van de studiedag is Weglopen: banden verbreken om banden te zoeken. Wegloopgedrag dient op een coherente en preventieve manier aangepakt te worden en trajectbegeleiding van de jonge weglopers is essentieel. In 2016 ondervond men een sterke stijging in het aantal weglopers. Als erevoorzitster van Child Focus steunt de Koningin de aandacht voor deze problematiek. De studiedag vindt plaats in Brussel.

© Koninklijk Paleis

 

Koningin Mathilde draagt vandaag een mouwloze jurk met een patroon van grote witte bollen op een rode achtergrond. De jurk is van Natan:

Mathilde droeg deze jurk al één keer eerder: op 13 september 2014. Toen droeg ze er een bijpassend jasje bij in hetzelfde motief.

Koningin Mathilde draagt er oranjerode pumps en een oranjerode clutch bij. Enkel op de oorbellen heb ik voorlopig geen zicht.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017

4 comments

 1. Margot schrijft:

  Gelukkig beginnen de plooien hier ruim onder de taille en heeft de koningin geen riempje om. Voordeel van die plooien is overigens wel dat je geen vervelende dwarsvouwen krijgt rond de heupen bij het zitten. Qua roklengte, ik denk dat Natan bij die randpatronen 90 cm stofbreedte laat bedrukken dan wel inkoopt en dan is het voor de koningin met haar lengte natuurlijk te kort. Bij het model heeft hij in de taille nog een dwarsnaad gemaakt om het nog korter te maken.

 2. anja schrijft:

  Persoonlijk niet mijn ding, zo’n 70% bedrukt en de rest wit.
  De print kan er mee door, maar de plooien van Natan daar ben ik helemaal op uitgekeken.
  Vind sowieso dat Mathilde en Maxima de laatste tijd veel meer kleding recycleren vooral tov de andere royals die bijna nooit herdragen.
  Jammer maakt het saaier of je moet losse stukken meer in andere combinaties gebruiken.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.