Conflixers

Tijdens een werkbezoek maakt Hare Majesteit de Koningin kennis met de werking van De Conflixers, een initiatief vanuit de Vlaamse scholierenkoepel, waarbij leerlingen elkaar ondersteunen in het omgaan met conflictsituaties zoals pesten. Dit bezoek vindt plaats in het Maria Boodschaplyceum te Brussel. Het bezoek kadert binnen de prioritaire interessethema’s van de Koningin rond pesten op school.


 

Koningin Mathilde draagt een nieuw geruit broekpak, gemaakt uit katoenen jacquard. Het broekpak is komt uit de Edition 5 collectie van Natan:

Koningin Mathilde draagt er gouden oorbellen bij, en een paar pumps van Giorgio Armani:

Koningin Mathilde debuteerde een nieuwe handtas vandaag: ze koos voor de Raffia schoudertas van Giorgio Armani:

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

13 comments

 1. madison schrijft:

  Wat een superleuk broekpak.
  Een broekpak staat haar altijd vlot.
  En zeker met (voor Natan ongebruikelijk) slank gesneden broekje.
  Ze ziet er deze dagen echt anders uit dan met de heel vaak gedragen zelfde jurkjes.

 2. Anja schrijft:

  Wat is ze nu echt een voorbeeld op modegebied!
  Gevarieerd, vlot, stijlvol. De handtas; wat een schattig ding. In ieder geval de mijne; speels, vrolijk, wat een vondst. Alleen op straat heb ik mijn bedenkingen; veel massamode en weinig gevoel voor detail. Het mag meer chic-er ipv t-shirts. Kijk naar Mathilde!

 3. Margot schrijft:

  Ik vind het tasje en de schoenen grappig maar ws. beter tot hun recht komen bij een effen outfit. Hetzelfde geldt voor het pak. Daar lijkt eerder iets roze in te zitten. Het jasje oogt leuk m.n. de achterkant bij het model. Ik hou alleen niet zo van een geheel geruit of gedessineerd pak. In dit geval zou ik zwarte pumps, zwarte skinny broek en zwart tasje geloof ik leuker hebben gevonden.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.