Designer: Olga Berg

Deze week geen activiteiten voor Koningin Mathilde, die samen met Koning Filip geniet van een weekje vakantie in Noord-Italië. Dat geeft mij tijd om te gaan zoeken in de archieven naar ongeïdentificeerde stukken in haar kledingkast, en tijdens mijn zoektocht heb ik een nieuw merk van handtassen ontdekt!

 

© Place Royale/RTL

Koningin Mathilde draagt hier een tasje van Olga Berg:

Ze heeft dit tasje ook nog in een andere kleur:

Olga Berg is een Australisch merk, opgericht in 1987, en gespecialiseerd in avondtasjes. Het merk is ooit verkocht geweest in de winkels van Natan, en vermoedelijk is Koningin Mathilde er zo mee in aanraking gekomen. 

Koningin Mathilde heeft ook nog de Zoey Faceted Sinamay Pod Clutch van Olga Berg:

Ik heb ten slotte nog een vermoeden dat de clutch die Mathilde vorig jaar droeg naar het verjaardagsconcert van de Noorse vorsten ook van Olga Berg is, maar ik ben nog op zoek naar betere foto’s.

Wat vinden jullie van deze tasjes?

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

6 comments

 1. josiane schrijft:

  mooi, elegant, piepklein, wat heeft ze daar toch in zitten ? Ik kan nergens komen met zo een klein tasje of ik moet ook nog een rugzak meenemen 😃

 2. Margot schrijft:

  Leuke tasjes geweven van sisal of ander natuurlijk materiaal zo lijkt.
  Tsja Josiane wij hebben natuurlijk geen hofdame die al die benodigde spullen met zich meedraagt. Zelf heb ik inmiddels voor wat nettere bijeenkomsten 3 oplossingen. 1 is gewoon mijn zakentas waar dossiers e.d. in kunnen, daar stop ik dan een wallet of clutch in en die houd ik bij de hand en de tas op de grond. Ook heb ik 2 mooie leren grote tassen aangeschaft voor van alles en nog wat vooral de midden grijze bevalt mij erg goed. Makkelijke schoenen, strandspul, een boodschapje en een wallet voor bij de hand. Zakdoekjes, inlegkruisje, lipstick, mascara en telefoon vind ik belangrijk voor in het kleine tasje.

 3. Madison schrijft:

  leuke tasjes ja…maar ben vooral impressed door die schitterende groene jurk tussen de donkere pakken van de heren. Knalkleuren doen t zo goed bij haar!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.