Designer: Olivier Strelli

Zolang de officiële agenda van Koningin Mathilde niet opnieuw is begonnen, blijven we kort terugblikken op outfits die ze reeds enkele jaren geleden heeft gedragen. Vandaag staan we even stil bij een kleurrijke wintermantel:

 

Deze mantel is gekocht bij de Belgische ontwerper Olivier Strelli:

strelli 2

Mathilde heeft deze mantel tweemaal gedragen, eind 2004 en begin 2005. Olivier Strelli was oorspronkelijk de eerste keuze van het Belgische hof voor het ontwerp van de bruidsjurk van Koningin Mathilde, maar het was uiteindelijk de ontwerper zelf die hen heeft doorgestuurd naar Edouard Vermeulen van Natan aangezien hij zelf te weinig ervaring had met bruidsmode. Olivier Strelli ging jammer genoeg enkele jaren geleden failliet. Inmiddels is de zaak weer opgestart, maar voorlopig wordt er enkel mannenmode en sjaals voor vrouwen ontworpen.

10 comments

 1. Janna schrijft:

  Een beetje moeilijk om deze tijd van het jaar tijdens een hittegolf een winterjas te beoordelen. Op zich vind ik de jas en kleuren wel mooi, maar meer voor een tiener-meisje.

 2. Kuifje schrijft:

  Het is moeilijk om iets dat 10 jaar oud is te evalueren met ogen van vandaag. Ik dacht net hetzelfde als Madison. By the way, het feestmannetje behoort tot de “Gilles van Binche” als ik het goed voor heb.

 3. Vandenberghe Lut schrijft:

  mooie foto’s bij New royals van de Koning en Koningin aan de school van de kinderen !Wat zien de kinderen er modern en fris uit !!
  Matilde leuke outfit en koning in blazer nog niet vaak gezien staat hem goed !

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.