Diner met jonge kunstenaars

Koning Filip en Koningin Mathilde organiseerden deze avond een diner met jonge kunstenaars die via hun artistiek werk integratie trachten te bevorderen.

© Koninklijk paleis

Koningin Mathilde draagt een nieuwe jurk vanavond, en ik ben fan! Ze blijft vandaag bij haar keuze voor Dries Van Noten, en ging daar deze prachtige jurk halen uit de herst/winter collectie:

De jurk valt op door zowel de opvallende print van een vogel, als door de rode zijdelingse sleep stof aan de jurk. 

Ze draagt er zwarte pumps bij (ik vermoed haar Sergio Rossi’s) en een paar gouden oorbellen die lijken op een muzieknoot.

Wat mij betreft mag Mathilde vaker dit soort jurken dragen. Zijn jullie het daar mee eens?

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

9 comments

 1. Michaël schrijft:

  Ik zag de eerste foto en dacht meteen, dat is van Dries Van Noten. Geen alledaagse jurk maar ik vind het geweldig. Ben blij dat ze toch regelmatig nog eens iets van hem draagt.

 2. Liz schrijft:

  Doet misschien denken aan moderne kunst, nog meer een soort ‘patchwork’: chaotisch en weinig flatterend! NO points voor Mathilde deze keer. – De jonge kunstenaars voorkomen is meestal een beetje slordig daarbij (bewust zo of niet?)…

 3. Margot schrijft:

  Hoewel ik een fan van van Noten ben, vind ik dit een beetje too much, een draperie voor bij de boezem, veel verschillende vormen en kleuren en dat oranje rode sleepje. De kleuren zijn ook een beetje te warm voor Mathilde. Voorts had ze er beter donkere panties bij kunnen dragen.
  Geef mij die broek van gister maar!

 4. Veerle Esschenbrouck schrijft:

  De jurk vind ik op zichzelf heel mooi, ik draag zelf graag dingen van Dries van Noten, maar de schoenen op hoge hakken passen hier niet bij. Veel beter plattere schoenen of mooie enkellaarsjes (het model draagt die trouwens ook). Nu zijn de proporties niet ok. En de koningin is wel wat zwaarder geworden.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.