Each one teach one

Hare Majesteit de Koningin bezoekt een tutoraatsproject in het kader van de projectoproep ‘each one teach one’ van het Koningin Mathildefonds. Het project richt zich op studenten van de Associatie Universiteit en Hogescholen Antwerpen (AHUA) die als tutoren wekelijks bijles geven aan groepjes leerbedreigde leerlingen. Ze treden op als coach, vertrouwenspersoon, rolmodel en vriend. Hiermee wil dit project  gelijke onderwijskansen bevorderen, de doorstroommogelijkheden en de slaagkansen binnen het hoger onderwijs optimaliseren. De Koningin ontmoet eveneens de deelnemers aan het project. De voorstelling vindt plaats in het KA Hoboken.

© Koninklijk Paleis

Koningin Mathilde draagt vandaag een zwarte pantalon, met een donkergroen-zwart gestreepte top in een glimmende stof. Bij aankomst droeg ze hier een zwarte mantel boven. De top is van Natan, de onderstaande stof werd hiervoor gebruikt in een andere kleur:

Mathilde combineerde haar outfit met zwarte pumps en een zwarte clutch vandaag. Ze droeg deze gestreepte top al eerder op 27 november 2015 en op 1 februari 2016.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017

5 comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.