Federale Prijs Armoedebestrijding 2017

Hare Majesteit de Koningin woont de uitreiking van de Federale Prijs Armoedebestrijding 2017 bij. Deze jaarlijkse prijs is een erkenning voor mensen, verenigingen, bedrijven of openbare besturen die dagelijks op originele en nuttige wijze bijdragen tot de strijd tegen armoede. Dit jaar staan centraal de armoedebestrijding bij éénoudergezinnen en de activering van mensen met een armoedeproblematiek. De uitreiking vindt plaats bij vzw CEMôme te Sint Gillis (Brussel).

© Koninklijk Paleis

Koningin Mathilde droeg gisteren een nieuwe gestreepte jurk. Aan het model van de jurk te zien (met name de plooien in de rok en de rechte halslijn met kleine v-hals) ben ik er sterk van overtuigd dat de jurk van Natan is, al heb ik er nog geen foto van teruggevonden.

Koningin Mathilde droeg hierbij donkerrode accessoires: haar pumps van Natan, en haar clutch waren allebei bordeaux. Ze droeg ook haar gouden Secret Garden oorbellen van Annick Tapernoux:

In de namiddag stond er nog een activiteit op het programma:

Hunne Majesteiten de Koning en de Koningin ontvangen dhr. Frank-Walter Steinmeier, Bondspresident van Duitsland en zijn echtgenote voor een lunch. De lunch vindt plaats in het Kasteel van Laken.

© Koninklijk Paleis

Koningin Mathilde droeg exact dezelfde outfit, alleen veranderde ze van oorbellen: ze droeg tijdens de lunch een paar lange groene fantasieoorbellen.

Wat denken jullie? Zijn jullie ook overtuigd dat de jurk van Natan is? Of hebben jullie een andere suggestie?

 

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017

6 comments

 1. Margot schrijft:

  Het is vlg. mij ook Natan, meen dat ceintuurtje met een metalen middenstukje zelfs te herkennen. Positief is dat het patroon doorloopt op de mouwtjes! Verder vind ik de mouwtjes te kort en te strak en de roklengte te kort. Van een afstand maakt het patroon wel een vrolijke indruk.

 2. Lut schrijft:

  Niet de beste foto’s hierbij. Bij betere foto’s zie je een mooie print ,de halslijn is leuk en de accessoires passen heel goed. Echt een vlotte zomerse jurk.

 3. madison schrijft:

  De vrouw van de duitse president is wat formeler gekleed. Dat maakt de jurk van mathilde frivoler en minder geschikt. Ze had zich toch beter even kunnen omkleden. De outfit was wel gepast voor t ochtend event.
  Lief jurkje… ja moet Natan zijn…

 4. Margot schrijft:

  Tsja Madison dat ben ik helemaal met je eens. Ze heeft wel haar duurdere oorbellen gewisseld maar een jasje staat bij zo’n bezoek toch beter. Zowel de koninginnen Maxima als Mathilde lijken niet zo van jasjes te houden, dit i.t.t. de koningin van Spanje die altijd strak in het pak (Hugo Boss) verschijnt als de gelegenheid dat vraagt.

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.