Frankfurter Buchmesse

Hare Majesteit de Koningin bezoekt de Frankfurter Buchmesse. Zij bezoekt het Erepaviljoen van deze editie van de Buchmesse en ontmoet er Belgische auteurs en kunstenaars die bijgedragen hebben tot het paviljoen. Ze doet eveneens de stands van Waalse en Brusselse uitgevers aan. Na haar bezoek woont ze een werklunch bij rond de internationale uitstraling van de Franstalige literatuur van België. De Koningin wordt tijdens het bezoek vergezeld door Minister-president Rudy Demotte.
Dit jaar is Frankrijk eregast van de Frankfurter Buchmesse. En is er een samenwerking met Fédération Wallonie-Bruxelles, Zwitserland, het Groothertogdom Luxemburg en de Internationale Organisatie van de Francofonie onder het thema Francfort en français. Het doel van de samenwerking is om de vitaliteit aan te tonen van de wereldwijde literaire creatie in het Frans.

© Koninklijk Paleis

Koningin Mathilde draagt vandaag een witte jurk met een patroon van fijne blauwe bloemetjes. De jurk is van Natan, en Mathilde droeg ze al eerder op 7 juni dit jaar:

Koningin Mathilde draagt hierbij lange pareloorbellen, blauwe pumps, en een blauwe enveloppeclutch van Natan.

Ik ben wel fan van het nonchalant opgestoken kapsel van Mathilde, vooral vanuit een zij- of achteraanzicht. Wat vinden jullie?

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017

6 comments

  1. Margot van Heteren schrijft:

    Hoewel dit voor Nathan niet slecht is, geen tailleplooien, mooie halslijn en splitjes aan de driekwart mouwen blijf ik me storen aan die niet plat te strijken naden De kleur blauw met het mooie tasje geven net dat accent. Ik vind zo’n wat los opgestoken kapsel eigenlijk altijd mooi bij iedereen, Melania had het bij de installatie en Maxima onlangs in Portugal. Het maakt jong en is niet stijf.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.