Gezinsuitstap naar het Museum voor Schone Kunsten in Gent

Het Koninklijk Paleis heeft zonet een foto vrijgegeven van een gezinsuitstap van Koning Filip en Koningin Mathilde met hun vier kinderen van voorbije zaterdag: ze brachten een bezoek aan het Museum voor Schone Kunsten in Gent, waar het bekende kunstwerk “Lam Gods” momenteel wordt gerestaureerd.

12487282_1638242659772701_1671543057548078978_o

Foto: © Koninklijk Paleis

Aangezien dit de enige foto is die we hiervan te zien krijgen, is het moeilijk om veel te zeggen over de outfit van de Koningin, behalve dan dat ze een blauwgroene trui en blazer aanheeft. De tas die ze vastheeft is deze van Giorgio Armani, weliswaar in het grijs:

Giorgio Armani

Erg fijn dat het paleis dit soort van foto’s vrijgeeft! Wat mij betreft mogen ze dat veel vaker doen!

6 comments

  1. Charlie schrijft:

    Ja inderdaad! Ik vind het zeer goed dat ze dit met hun kinderen doen en het is zeer leuk voor ons dat we deze foto ook te zien krijgen. Dat mag voor mij toch ook van tijd tot tijd. Ze hebben natuurlijk ook hun eigen privacy, maar ik vind dit wel de juiste aanpak. Als je echt te strikt bent, krijg je misschien zoals in Groot-Brittanië ‘paparazzifoto’s’ zoals bijvoorbeeld van prins George die in het park speelt.

  2. Hendrikje schrijft:

    Wat dat betreft worden jullie Belgen heel wat meer verwend dan wij Nederlanders. Het is echt leuk even zo’n fotootje van een gezamenlijk uitstapje. Ze zien er goed verzorgd en toch nonchalant gekleed uit.

  3. Kuifje schrijft:

    Prachtig en casual zoals een doordeweekse “burgerfamilie” in België. En die blauwgroene kleur staat de koningin zeer goed. Top. En blijkbaar hebben ze een goede PR manager op het paleis.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.