Halve finale WK voetbal

Koning Filip en Koningin Mathilde zijn vandaag naar Sint-Petersburg in Rusland gevlogen om er de halve finale van het WK voetbal bij te wonen, die gespeeld werd tussen Frankrijk en België. Koningin Mathilde toonde zich, net zoals de meeste Belgen deze avond, een bijzonder zenuwachtige supporter! Hier poseren Filip en Mathilde voor de match begon in de tribune:


 

Koningin Mathilde had voor de gelegenheid haar ‘supporterskleedje’ uit de kast gehaald: ik noem het zo, aangezien Mathilde exact dezelfde jurk (van Natan uiteraard) aanhad vier jaar geleden (22 juni 2014 om precies te zijn) op het WK voetbal in Brazilië, toen de Rode Duivels tegen Rusland speelden (en toen met 1-0 wonnen). Het jurkje heeft helaas niet het gehoopte geluk gebracht, want de Belgen hebben de wedstrijd deze avond verloren met 1-0. 

Daarna droeg ze het jurkje ook nog op 10 september 2014, op 29 april 2015 en op 11 mei 2016

Mathilde had ook nog een rode stola mee, tegen de iets frissere temperatuur, ze droeg een gouden riempje, had goudkleurige oorbellen, en ook haar clutch lijkt mij goudkleurig te zijn.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

2 comments

  1. Madison schrijft:

    Is lief jurkje. Maar heeft niet geholpen .. en kan nu het ook veel is gedragen worden vervangen door een andere rode jurk.
    De wedstrijd van de eeuw was t voor de Belgjes. Ik had ze de finale gegund..
    Leuk dat ze zijn gegaan.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.