Herfstconcert

Op woensdag 19 oktober 2016 vindt het jaarlijkse herfstconcert in het Koninklijk Paleis te Brussel plaats. Dit jaar wensen de Koning en de Koningin hulde te brengen aan de inzet van jonge vrijwilligers voor een betere samenleving. Hun engagement is van onschatbare waarde op vele domeinen, waaronder jeugdwerking en opvoeding, gezondheid en welzijnszorg, armoedebestrijding, mensenrechten, natuurbehoud, cultuur en sport. Het muzikale luik kwam tot stand in samenwerking met het Festival van Vlaanderen en het Festival de Wallonie en wordt opgeluisterd door het Wim Mertens Trio.

Koningin Mathilde draagt een jurkje bestaande uit een grijze kokerrok met een korte fuchsia top die los over de schouders hangt:

cvj5ziew8aawvnf

© Koninklijk Paleis

Koningin Mathilde droeg deze jurk, vermoedelijk een ontwerp van Natan, al eerder op 22 januari dit jaar tijdens het openingsconcert van het Nederlandse EU-voorzitterschap.

Ik wacht nog bet

ere foto’s af om meer te kunnen zeggen over de accessoires van Mathilde, maar de schoenen zijn wel duidelijk hierboven. De Koningin draagt haar grijze pumps van Armani Privé:

armani-prive-fall-2007-couture-shoe

Ze draagt haar oorbellen van juwelier Leysen, met een lichtroze steen ipv een groene:

leysen

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016

9 comments

  1. Charlie schrijft:

    Close-ups zijn prachtig! Dit blijft een feestelijke versie van een model dat ze graag draagt en dat haar ook goed staat.
    Alleen de schoenen, zelfs in het donkergrijs, vind ik minder bij Mathilde passen. Het zou denk ik al beter zijn moest de tip gesloten zijn, een open teen en panty’s staan altijd wat raar.

  2. Margot schrijft:

    Ik blijf deze combi prachtig vinden, evenals de vele daagse versies die ze heeft van dit model, hoge strakke rok en gekleurd bovenstukje. Ze is er prachtig slank in en de verhoudingen kloppen gewoon. Oorbellen mooi en makkelijk dat je een bijpassend steentje kunt wisselen. Omtrent de schoenen ben ik het eens met Charlie, mooie grijze pumps zonder plateau ware beter! Kleur panties zijn wel mooi.

Geef een reactie