Informele ontmoeting van Staatshoofden van Duitstalige landen – Zwitserland – dag 2

Op woensdag 5 en donderdag 6 september 2018 wonen Hunne Majesteiten de Koning en de Koningin de informele ontmoeting bij van Staatshoofden van Duitstalige landen. De ontmoeting vindt dit jaar in Zwitserland plaats, in het Kanton Graubünden. Deze bijeenkomsten vinden sinds 2004 plaats en worden ieder jaar in een van de deelnemende landen georganiseerd. België neemt hieraan voor de 5de maal deel

 

Koning Filip en Koningin Mathilde hebben een gesplitst programma vandaag. De echtgenoten van de staatshoofden krijgen vandaag een begeleide rondleiding door het Nietzsche-Haus.

Koningin Mathilde lijkt vandaag een nieuwe jurk aan te hebben vandaag:

Het gaat om de rechtse jurk van de twee. Deze is afkomstig uit de zomercollectie van Natan Edouard Vermeulen. Wegens de frisse temperatuur draagt ze er een lichtgrijze sjaal bij. Ook haar pumps zijn lichtgrijs.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

3 comments

  1. Margot schrijft:

    Ik vind dit type stofverwerking van Natan echt vreselijk boven staande anjers en beneden hanganjers. Maxima heeft ook zo’n jurk met klaprozen en riddersporen daar valt het nog meer op. Ze had beter haar aankomst kleding aan kunnen doen. Mooie jas met broek dus net als de andere dames. Ik vind overigens dat MT prachtige korte jasjes weet te vinden deze staat haar ook weer beeldig.

  2. Anja schrijft:

    Vond het helemaal niet erg dat MT bij aankomst een jurk aandeed. En wat voor jurk! Mooie glansstof deed haar schitteren en liet het vakantiebruin zien, show it off, zo moet het.
    Ze is de top, alles is zo goed overdacht. Mathilde stelt me teleur. Treurig old-fashioned hoe ze er bij staat vandaag(tante Kaat-look). In privé-sfeer ziet ze er casual uit. Ze moet voor gelegenheden een look zoeken die hierbij aansluit. Zo ziet ze ouder uit dan MT!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.