Internationale Dag van de Vrouw

Naar aanleiding van de Internationale Dag van de Vrouw hebben Koning Filip en Koningin Mathilde, naar jaarlijkse traditie, een aantal vooraanstaande vrouwen uitgenodigd voor een lunch op het Kasteel van Laken.

Koningin Mathilde droeg een zwart-witte gebloemde jurk van modehuis Natan:

11021133_10152580861317161_4580369135091570610_n

Het is erg opvallend dat Mathilde de laatste weken haar kledij zeer snel op elkaar herdraagt. Zo ook dit jurkje, dat ze voor de vierde keer op vijf maanden tijd voor een officiële activiteit heeft aangetrokken. Wat vinden jullie van dit feit? Moet Mathilde dat meer doen? Of zien jullie toch liever een langer interval tussen het herdragen van outfits?

Foto’s met dank aan Place Royale/RTL

10 comments

 1. Pytsje schrijft:

  Een heel leuk jurkje,maar 4 keer in 5 maanden is toch wel snel achterelkaar. Ik weet wel wij dragen vaak dezelfde kleding,maar als koningin zou ik er toch voor kiezen om kleding niet zo vaal achter elkaar te dragen.
  Toch ziet ze er weer perfect uit.

  • Annelie schrijft:

   Helemaal mee eens. Wij doen het idd. ook, maar een koningin/prinses heeft ongetwijfeld een veel grotere garderobe dan dat wij hebben, dus zij kunnen dat ook makkelijk doen. Ze zullen vast ook veel kleding hebben die ze maar 1 keer aan hebben gehad (wat misschien ook al een hele tijd geleden is). Ik zou zeggen: trek zulke kleding aan, veel mensen hebben dan niet eens door dat je iets herdraagt!

 2. Kuifje schrijft:

  Ik heb het gisteren al geschreven en ik herhaal het hier dan nog eens. Ik vind het positief dat Mathilde regelmatig in dezelfde kledij verschijnt. Zoals Lut schrijft, wij doen dit ook. En daarmee toont de Koningin ook aan dat ze de tering naar de nering zet in deze harde tijden van economische crises. Je moet de criticasters van de monarchie met hun Eigen wapen bestrijden. Ik kan enkel mijn “bewondering” (zonder aan idolatrie te doen) uitdrukken voor ons koningspaar.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.