Johannes-Passion van J. S. Bach

Hunne Majesteiten de Koning en de Koningin wonen de uitvoering van de Johannes-Passion van Johann Sebastian Bach door de Koninklijke Chorale Caecilia bij in de St.-Carolus Borromeuskerk te Antwerpen. Het concert wordt voorafgegaan door een ontvangst in de historische Nottebohmzaal van de Erfgoedbibliotheek Hendrik Conscience.  

De Koninklijke Chorale Caecilia (of kortweg deCHORALE), die onlangs haar honderdste verjaardag vierde, is een van de oudste vrijwilligerskoren van Vlaanderen. Voor dit concert wordt de begeleiding verzorgd door het barokorkest ensemble a.

 

Deze activiteit vond gisteravond plaats. Er zijn jammer genoeg maar weinig duidelijke foto’s te vinden van de outfit van Mathilde. Via dit artikel in HLN vinden we nog één wat grotere foto terug, maar al bij al nog niet voldoende om uit te maken wat Mathilde nu precies aanheeft. Dat ze in een compleet zwart ensemble gekleed was is wel duidelijk: het gaat om een combinatie met een zwarte pantalon, waar ze een zwarte mantel over lijkt aan te hebben.

Meer kan ik hier jammer genoeg niet over kwijt! Als jullie duidelijkere foto’s zouden vinden, laat het me gerust weten!

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

5 comments

  1. Anja schrijft:

    Het kan allemaal wat weggedoken-verstopt en daardoor schuchter overkomen. En herken zo Mathilde niet goed meer. Wat betere PR zou wonderen kunnen doen. Per toeval kwam ik bij een paar foto’s uit Bij Belga pictures/ANP met een ontmoeting in Canada met prinses Louisa Maria die daar studeert. Goed doorzoeken levert wel wat op!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.