Kerstbezoek Huis Perrekes

Hunne Majesteiten de Koning en de Koningin brengen een Kerstbezoek aan de vzw Huis Perrekes. De vereniging staat sinds 1986 voor wonen, zorg en begeleiding op maat van personen met dementie met bijzondere aandacht voor de kwaliteit en de intensiteit van hun beleving en relaties, tot op het einde van hun leven. Huis Perrekes bestaat uit drie Huizen waarin telkens een vijftiental mensen samenwonen en vervult ook een brugfunctie tussen residentiële zorg en thuiszorg via kortverblijf, dagverzorging, begeleid wonen en ambulante begeleiding ‘Opmaat’ voor personen met dementie. Huis Perrekes is ingebed in de buurt en verbonden met de wereld.

 

Koningin Mathilde draagt vandaag een roze mantel, gecombineerd met voor de rest grijze stuks: een grijze jurk, grijze pumps en een grijze clutch. Het is al vier jaar geleden – van de Blijde Intrede aan de Duitstalige gemeenschap – dat we Mathilde in deze outfit hebben gezien. De jaren daarvoor zagen we Mathilde ook een paar keer in deze outfit.

Vermoedelijk is dit de laatste activiteit van 2017! Binnenkort krijgen jullie van mij dan ook weer het volledige jaaroverzicht!

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017

8 comments

  1. Margot schrijft:

    Dank Jelka,
    lijkt inderdaad een plezierige dunne (wollen?!) tussen jas met een mooie kraaglijn, mogelijk met een bijpassende top. Het openvallen bij de taille vind ik minder maar niet echt storend. Het is echt de kleur die het hem doet!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.