Kinderen en Gewapende Conflicten

Hare Majesteit de Koningin opent samen met  Vicepremier en minister van Buitenlandse Zaken en Europese Zaken Didier Reynders de Conferentie Kinderen en Gewapende Conflicten. Deze internationale conferentie wordt georganiseerd door België ter gelegenheid van de Internationale Dag tegen het gebruik van kindsoldaten. De uitwisselingen focussen op het beleid van de Verenigde Naties en regionale organisaties zoals de Afrikaanse Unie, de Europese Unie en de NAVO ter bescherming van het kind. De bedoeling is best practices te identificeren en op die manier de bescherming van kinderen in gewapende conflicten te verbeteren. De conferentie vindt plaats in het Egmontpaleis te Brussel.

Koningin Mathilde draagt vandaag een witte blouse, met een groene kanten rok:

© Place Royale/RTL

Koningin Mathilde gaf ook een speech, die kunnen jullie herbekijken via onderstaande video:

De outfit is van Natan, de rok is gemaakt uit dezelfde stof als de top die jullie op de foto hieronder zien:

 Mathilde combineerde met de nieuwe oorbellen die ze voor het eerst droeg tijdens het kerstconcert. Ze draagt crèmekleurige pumps en een clutch van Armani Privé:

We zagen Mathilde al eerder in deze exacte combinatie tijdens een nieuwjaarsreceptie van 2016:

28-01-2016

Mathilde droeg de blouse daarnaast ook nog met een andere rok van Natan:

17-09-2015

14-04-2016

 

 

 

 

 

 

 

 

Koningin Mathilde heeft tenslotte de blouse ook nog in het dieprood:

25-10-2016

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017

7 comments

 1. Margot schrijft:

  Tsja, ik vond en vind het geen mooie combi, niet qua kleur en niet qua stof en niet qua model. De blouse is op zich mooi. De koningin is echter door haar relatief korte bovenlijf en de lengte van het onderlijf niet echt geschikt voor blouses in de rok. Op de 1 of andere manier zijn de verhoudingen bij de rode blouse beter.

  • Charlie schrijft:

   Ik sluit mij hier eigenlijk bijna volledig bij aan. Ik vind de blouse ook heel mooi, maar ik vind dat de rok te hoog komt óf dat de rok langer moet zijn zoals bij de rode outfit want die verhoudingen vind ik veel beter. Misschien kan ze de blouse ook eens combineren met een geklede broek? Deze rok op zich vind ik eigenlijk ook maar niets, ik vind dat hij haar véél ouder maakt dan bijvoorbeeld de outfit van gisteren. Ik vind het ook maar een troosteloze kleur eigenlijk.
   Het lijkt misschien veel kritiek maar ik wil eigenlijk helemaal niet zo negatief zijn: blouse is top en de rode combi ook 🙂

 2. Margot schrijft:

  is ook roze maar Charlie en ik reageren ook op het plaatje van dezelfde blouse in het rood op een wat langere wijde rok op 25-10-2016. Op mijn computer staan drie eerdere plaatjes eronder.

Geef een reactie