Koningin Elisabethwedstrijd – Cello 2017: Sessie van de finale

Hare Majesteit de Koningin woont een sessie bij van de finale van de Koningin Elisabethwedstrijd – Cello 2017 in het Paleis voor Schone Kunsten te Brussel, gevolgd door de bekendmaking van de laureaten.

© Live stream Canvas

Sorry voor de slechte kwaliteit van de foto’s, mijn livestream werkte niet helemaal mee. Vermoedelijk worden de foto’s hierboven later vervangen door officieel door het paleis gepubliceerde foto’s.

© Koninklijk Paleis

Voor deze laatste finalesessie heeft Mathilde zoals voorspeld haar oudste dochter Prinses Elisabeth meegebracht. Koningin Mathilde draagt vanavond een nieuwe rode jurk met vleermuismouwen. Ze draagt een zilveren clutch, en diamanten oorbellen:

Prinses Elisabeth draagt vanavond een asymmetrische witte gebreide top met één schouder, met bijhorende rok met zwarte stiksels. Beide stuks zijn van Maje:

Je kan de top hier kopen aan -20%, en de rok hier aan -30%

Ze draagt ook voor de eerste keer in het openbaar hakjes!

Wat vinden jullie van de twee dames vanavond?

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017

8 comments

  1. Margot schrijft:

    wat een leuke feestelijke combinatie van prinses Elisabeth. De koningin draagt bij het rood mooie oorbellen en bijpassend tasje. Het model van de jurk kan ik niet zo goed beoordelen, beetje kaftan achtig

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.