Koningin Elisabethwedstrijd – Zang 2018: Finale

Koningin Mathilde woont de laatste sessie van de finale van de Koningin Elisabethwedstrijd – Zang 2018 bij, gevolgd door de bekendmaking van de laureaten:


 

Koningin Mathilde bracht haar twee oudste kinderen, Prinses Elisabeth en Prins Gabriel, mee voor deze laatste finalesessie. Ze droeg opnieuw een nieuwe jurk, in oranjerood, van Giorgio Armani (hieronder te zien in het donkerblauw):

Prinses Elisabeth draagt een lange wijde rode broek met een blauw bloemenpatroon van Diane von Furstenberg:

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

14 comments

  • Charlie schrijft:

   Ik wil nog wel benadrukken dat ik het erg knap vind van Mathilde dat ze dit jaar bij nagenoeg elke sessie aanwezig was (ookal waren het er minder dan andere jaren). Ik denk dat het voor de kandidaten, de jury-leden en alle andere medewerkers toch een hele steun moet zijn.

  • Jelka schrijft:

   Oeps, inderdaad Diane von Furstenberg, zoals Charlie hieronder al aangeeft. Ik probeerde gisteren inderdaad iets te snel te zijn om Eurovision nog te kunnen volgen 😉

 1. Anja schrijft:

  Wat hebben Filip en Mathilde een paar prachtige kinderen (en dan bedoel ik ze alle vier haha).
  Mij lijkt Elisabeth een jongedame met een eigen wil. Nooit tuttig en ze heeft een eigen vlotte stijl.
  Ze kan alles aan; slanke en lange dames kunnen zo’n dominante broek goed hebben. Topje, schoenen ook super. Mathilde is ook heel schoon. Alle drie wat een plaatje!

 2. Margot schrijft:

  Ze zien er heel mooi uit. Het licht is bij dat beeld nogal eens vertekenend. Zag bij MNMR foto’s van buiten (inclusief schoenen) en ook een paar van binnen. De kleur en valling van de jurk is prachtig. Ze kleuren ook leuk bij elkaar. Is de das van Gabriel ms. van Liberty? De broek van Elisabeth is zoeken naar een speld in een hooiberg. 1 minpuntje de schoenen van de koningin met zo’n plastic inzetje.

 3. Madison schrijft:

  Mooie koninklijke aanwezigheid weer bij de finale.Heel leuk nu met 2 kinderen. Beide goed gekleed en open houding.
  Mathilde’s jurk is mooi maar lijkt haar wat breed te maken door de plooien op de buik.

 4. Kuifje schrijft:

  Elisabeth ziet er fantastisch uit. Gabriel zou eens iets anders moeten aantrekken dan altijd die blauwe blazer en grijze broek. En de koningin straalt. Ik denk ook dat Elisabeth een sterke eigen wil heeft, zoals hierboven ook reeds geschreven.
  Even terzijde, Prinses Amalia zou ook eens bij DvF moeten kijken voor een pantalon ipv Natan.

 5. Gudrun schrijft:

  Mijns inszien heeft Koningin Mathilde een prachtige juwelenset aan : oorbellen en armband. Ik vermoed dat deze op een veiling is aangekocht. Ook prinses Elisabeth had waarschijnlijk een prachtige armband aan : type slangenarmband (begin 20e eeuw ?).

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.