Koningin Elisabethwedstrijd – Zang 2018: Halve finale

Koningin Mathilde woont de laatste sessie van de halve finale van de Koningin Elisabethwedstrijd – Zang bij, gevolgd door de bekendmaking van de 12 finalisten:


Opnieuw een nieuwe jurk voor Koningin Mathilde, die wel vaker gebruik maakt van de Koningin Elisabethwedstrijd om een aantal nieuwe outfits te debuteren. Deze keer kiest ze voor een donkerblauw met goud en wit gestreepte jurk met off the shoulder neklijn!

Update: koningin Mathilde introduceert met deze prachtige jurk een nieuwe Belg in haar garderobe, want ze kiest voor een jurk van Cédric Charlier!

Cédric Charlier is afgestudeerd aan de befaamde Belgische modeschool La Cambre, en lanceerde in 2012 zijn eigen kledingmerk. 

Deze jurk, die opvalt door de asymmetrische elementen, is niet zwart, zoals ik eerst dacht, maar navyblauw, met goude en witte strepen. Hieronder in een close up van de stof zie je de kleur van de lijnen goed.

Koningin Mathilde combineert de jurk met een paar goudkleurige pumps, gouden oorbellen van Hervé Van der Straeten, en met de Guinto clutch van A Bag With A Story:

Wat vinden jullie van deze jurk? En van deze nieuwe ontwerper in de kleerkast van Mathilde?

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

14 comments

  1. camille schrijft:

    spreek je alleen jongeren aan door de kledij ? raar !!! zal van deze tijd zijn dat kleding bepaald hoe je over iemand denkt, en niet over wat je doet, als alleen uiterlijk de norm is !!!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.