Koningin Mathilde bij 150ste verjaardag Solvay

Ter ere van de 150ste verjaardag van Solvay, een Belgische multinational in de chemiesector, werd een gala-avond georganiseerd, waar ook Koning Filip en Koningin Mathilde op waren uitgenodigd. Koningin Mathilde verraste ons met haar kledingkeuze: normaal gezien kiest Koningin Mathilde op dit soort gelegenheden voor een kort chic cocktailjurkje, maar ditmaal trok ze een prachtige combinatie van een zwarte broek met een metallic blousje uit de kast:

Het beige blousje met metallic design is nieuw, en komt uit de herfst/wintercollectie 2013 van Giorgio Armani. Het is een beetje een andere stijl dan we gewoon zijn van de Koningin, maar het staat haar prachtig!

De Koningin droeg er een eenvoudige zwarte broek onder. Als handtas had ze een zwarte clutch mee en het lijkt ook alsof ze een nieuwe armband aanheeft, maar ik heb nog geen detailfoto gevonden. Ze droeg ook pareloorbellen.

Opvallend is ook dat sinds ze Koningin is, Mathilde altijd extra aandacht lijkt te hebben voor haar kapsel, dat er steeds heel netjes uitziet, zo ook vandaag. Het heeft een enorm positieve uitstraling op de rest van haar look ook, het maakt het geheel meer “af”.

Vandaag verscheen ook een artikel in de Belgische kranten over Koningin Mathilde die erg veel Natan draagt (lees het artikel op de Facebook pagina van Modekoningin Mathilde): wat is hierin jullie mening?

Foto’s met dank aan Place Royale en Style.com

Meer foto’s van deze avond vind je hier terug!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.