Flashback: Koningin Mathilde op de vooravond van het huwelijk van Felipe en Letizia

Koningin Mathilde kiest opvallend vaak voor de kleur roze in haar galajurken. In de serie ‘roze galajurken’ gaan we vandaag van start met het galabal dat georganiseerd werd de avond voor het huwelijk van de toenmalige Spaanse kroonprins Felipe met Letizia Ortiz Rocasolano, op 21 mei 2004.

 

Koningin Mathilde koos voor een hardroze strapless jurk in een harde satijnen stof. Omwille van de opvallende kleur koos de Koningin ervoor om weinig accessoires toe te voegen: ze droeg eenvoudige pareloorbellen, en een diamanten armband, opdat de jurk met zijn opvallende schouderlijn alle aandacht zou trekken. De jurk is een ontwerp van Giorgio Armani:

 

G.Armani

Koningin Mathilde heeft deze jurk nadien niet meer opnieuw gedragen. Zouden jullie deze graag nog eens terug zien?

4 comments

  1. Charlie schrijft:

    Ze kiest inderdaad veel voor roze en dat vind ik ergens wel jammer. Vooral deze harde en felle tint vind ik niet zo mooi bij haar. De lichtroze tint voor het huwelijk van prinses Victoria vond ik haar dan weer echt prachtig staan.

  2. Janna schrijft:

    Ik vind de versierselen aan de halslijn niet mooi en bovendien moet ze goed oppassen dat er geen kruimeltjes in vallen! Ook die harde roze kleur vind ik niet mooi staan bij haar lieve zachte gezicht.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.