Koningin Mathilde verleent haar Hoge Bescherming aan de Brailleliga

Onlangs werd bekend gemaakt dat Koningin Mathilde sinds maart 2015 haar Hoge Bescherming heeft verleend aan de Brailleliga in België. Ze is hiermee na Koningin Elisabeth en Koningin Fabiola de derde Koningin die haar Hoge Bescherming aan deze vereniging verleent.

Bij de bekendmaking van dit nieuws op de website www.braille.be werd ook een portret van Koningin Mathilde geplaatst, dat mij volledig onbekend was tot nu toe:

1431443772-mathilde-5-500px

Mathilde draagt op dit portret een reeds vaker gedragen violetrode jurk van Natan: bij het kennismakingsbezoek aan Nederland en bij een van de nieuwjaarsrecepties in 2014.

Wat vinden jullie van het nieuwe portret van Mathilde?

Foto met dank aan de Brailleliga

10 comments

 1. Thekla schrijft:

  Wat is het toch een mooie vrouw en wat staat die kleur haar mooi. Vraagje Jelka, ze heeft ook een bijzonder leuke armband om… Hebben we die al eerder gezien?

  • Jelka schrijft:

   Het is geen nieuwe armband, we hebben hem al een paar keer eerder gezien, voornamelijk bij galagelegenheden (bijvoorbeeld in april dit jaar in Denemarken aan haar linkerpols). Moeilijk te achterhalen echter waar haar juwelen vandaan komen jammer genoeg 🙁

 2. madison schrijft:

  Dit model staat haar heel goed ook bij de vorige events. Naar mijn idee hetzelfde model als haar ‘inhuldigingsjurk’? Deze kleur ook mooi in combinatie met boeket op de achtergrond.

  Ja mooie armband. Wat opvalt is dat ze niet kiest voor een armband of horloge aan de andere arm.

 3. Christa schrijft:

  Wat een prachtige foto van Mathilde en wat een mooie japon! Wat staat deze kleur haar goed! Ik ben een grote fan van Mathilde en ook dit portret krijgt weer een “Chapeau Mathilde”!
  ;-))

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.