Landbouwondernemingen – Namen

Hare Majesteit de Koningin bezoekt twee landbouwondernemingen in de provincie Namen. Telkens gaat het om ondernemingen waarbij landbouwsters een actieve rol opnemen. Het eerste bezoek is aan de Ferme de Coux in Maillen met als focus de veeteelt (Blanc Bleu Belge). De Koningin heeft er contact met een tiental landbouwsters. Het tweede bezoek is aan de boerderij La petite campagne te Bovesse. Deze boerderij is gespecialiseerd in de detailhandel in peterselie, kazen en geitenkweek.

© Place Royale/RTL

© Koninklijk Paleis

Koningin Mathilde draagt vandaag een witte mouwloze jurk met onderaan een print van een felgroen grasveld met rode klaprozen. De jurk is van Natan, Mathilde droeg deze al eerder op 21 juli 2014 en op 3 juli 2015. Een echte zomerjurk dus. Vandaag droeg Mathilde er een rood vestje boven. 

Koningin Mathilde koos ook voor bekende accessoires: oranje pumps, de Gaia clutch van A Bag With A Story:

En de Secret Garden oorbellen van Annick Tapernoux:

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017

4 comments

  1. Charlie schrijft:

    De jurk ademt perfect de sfeer van het bezoek uit, alhoewel ze misschien toch ook wel voor een vlotte lange broek had kunnen kiezen. Ik vind wel dat de jurk leer tot zijn recht komt zonder cardigan.

  2. Margot schrijft:

    Ik vind het juist met vestje een leuke boeren uitstraling hebben! Ook haar haar zit zoals het gewoonlijk van zichzelf zit. Is dan weer een beetje jammer dat de instantie juist voor een chique boeket met rozen, gerbera’s en lelies koos. Met klaprozen, korenbloemen en margrieten had ze zo in een landelijk tijdsschrift terecht gekund. En die oorbellen wil ik ook wel als echte tuinierster!

Geef een reactie