Laureatenconcert van de Koningin Elisabethwedstrijd

Hare Majesteit de Koningin woont het laureatenconcert van de Koningin Elisabethwedstrijd – Cello 2017  bij. Het concert vindt plaats in het Paleis voor Schone Kunsten te Brussel.

© Koninklijk Paleis

Dit is de enige foto die werd vrijgegeven van gisteravond. Koningin Mathilde draagt een donkergroene glitterende mouwloze jurk, die nieuw is volgens mij. Ze draagt er haar diamanten oorbellen bij.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017

3 comments

  1. Kuifje schrijft:

    Ik vind het decor niet flatterend. Telkens er foto’s gemaakt worden voor het borstbeeld van Koningin Elisabeth vind ik dat de kledij afschuwelijk is. Als je Mathilde dan op een andere plaats ziet, met dezelfde jurk aan denk ik “Tiens dat ziet er toch mooi uit”. Dus denk ik dat het aan het decor ligt. Die gouden achtergrond, die marmeren socle en dan nog die orchidee op Elisabeth gespeld.
    Op die foto vind ik de jurk van Mathilde afgrijselijk terwijl de jurk van de dame naast haar mooier uitkomt. Strange.

  2. Margot schrijft:

    Kuifje,
    goed gezien van jou. Ik denk overigens dat het ligt aan een spot die op het beeld is gericht. Zo heeft de dame ernaast wel heel diepe gezichtsplooien naast haar mond, is de koningin erg bleek met overbelichte jukbeenderen en staat de man ernaast er redelijk op omdat hij zijn hoofd omhoog houdt

Geef een reactie